Θεραπείες με Laser

Αποτρίχωση Προσώπου-Σώματος (Gentle Alexandrite-Candela)

Είναι νέας γενιάς ιατρικό laser, που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει μία ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται από έναν μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας, όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Το σύστημα GentleLASE έχει έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση από τον Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής “GentleLASE System FDA Cleared For Permanent Hair Reduction”

Κηλίδες – Εφηλίδες Προσώπου-Σώματος (Gentle Alexandrite-Candela)

Ανανέωση / Σύσφιξη Προσώπου-Λαιμού (Gentle YAG-Candela)

Το laser εκπέμπει μια ακτίνα υψηλής έντασης φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται στους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, δρα με πολλαπλό τρόπο, τόσο στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, δρώντας στο υπάρχον κολλαγόνο, όσο και στη σταδιακή παραγωγή νέου οργανωμένου κολλαγόνου.

Αριθμός συνεδριών 4-6 ανά μήνα.

Ευρυαγγείες Κάτω Άκρων (Gentle YAG-Candela)

Cherry Αιμαγγειώματα (Gentle YAG-Candela)

Φλεβικές Λίμνες