Κρυολιπόλυση CRISTAL

Τι είναι η Ιατρική Κρυολιπόλυση;

Αυτή η τεχνολογία βασίζεται στο γεγονός ότι τα λιποκύτταρα είναι ευαίσθητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες τα λιποκύτταρα “πεθαίνουν” και αποβάλλονται από τον οργανισμό σταδιακά με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως:

  • check-mark-1Κοιλιά
  • check-mark-1Μηρούς
  • check-mark-1Γόνατα
  • check-mark-1Γλουτούς
  • check-mark-1Επίσης σε περιοχές όπου παρατηρείται συσσώρευση τοπικού λίπους όπως στην πλάτη, στην έσω ή έξω επιφάνεια βραχιόνων (μπράτσων)

 

Το σύστημα Κρυολιπόλυσης Cristal είναι κατηγορίας ιατρικής τεχνολογίας σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω υγιείς ιστοί. Μετά από 6 εβδομάδες παρατηρείται σημαντική και μετρήσιμη απώλεια λιπώδους μάζας.

Είναι κατάλληλη η θεραπεία Cristal για εμένα;

Ναι, είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν μία ήπια και αποτελεσματική μέθοδο βελτίωσης του περιγράμματος του σώματός τους.

Ναι, εάν θέλετε μια άνετη μέθοδο για την απώλεια της περίσσειας τοπικού λίπους. Η θεραπεία με το Cristal είναι ανώδυνη, μπορείτε να ακούτε μουσική ή να διαβάζετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μπορείτε να επανέλθετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες μετά την θεραπεία σας.